براوني، نوعي کيک شکلاتي است که بافتي متراکم تر و سنگين تر از کيک داشته، کمي خيس به نظر مي رسد و معمولا بصورت تخت وبرشي، پخته و سرو مي گردد. با توجه به دستورات مختلفي که وجود دارد، بافت آن مي تواند سنگين تر( مانند فاج) و يا سبک تر( مانند کيک) گردد و گاهي نيز از مغزهاي خام مختلف( مانند مغزگردو يا فندق) در آن استفاده مي شود.
– فر گازی را در دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
– سطح داخلی قالب را با روغن چرب کرده و کمی آرد در قالب بپاشید.
– پودر براونی مرطوب را در ظرفی گود بریزید. کره ذوب شده را به آن اضافه نمایید. با قاشق هم بزنید تا پودر و کره با هم مخلوط شوند.
– تخم مرغها و آب را کم کم به مخلوط اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه با دور کند همزن مخلوط نمایید تا خمیری یکنواخت و روان بدست آید.
– خمیر را در قالب بریزید. قالب را به مدت حدود 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
نکات عملی:
– فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید .
– پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.
– پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید