Close
(0) سبد خرید
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید.
دسته بندی ها
    Filters
    Preferences
    جستجو

    پودر کیک براونی مرطوب 500 گرم رشد

    599,000 ریال
    کد محصول: 6260170200240

    پودر کیک براونی مرطوب

     

    براوني، نوعي کيک شکلاتي است که بافتي متراکم تر و سنگين تر از کيک داشته، کمي خيس به نظر مي رسد و معمولا بصورت تخت وبرشي، پخته و سرو مي گردد. با توجه به دستورات مختلفي که وجود دارد، بافت آن مي تواند سنگين تر( مانند فاج) و يا سبک تر( مانند کيک) گردد و گاهي نيز از مغزهاي خام مختلف( مانند مغزگردو يا فندق) در آن استفاده مي شود.

    مواد لازم:

    آب = 200 گرم (1 پیمانه)
    کره = 100 گرم
    تخم مرغ متوسط = 2 عدد

     

    روش تهیه:

    –       فر گازی را در دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.

    –       سطح داخلی قالب را با روغن چرب کرده و کمی آرد در قالب بپاشید.

    –       پودر براونی مرطوب را در ظرفی گود بریزید. کره ذوب شده را به آن اضافه نمایید. با قاشق هم بزنید تا پودر و کره با هم مخلوط شوند.

    –       تخم مرغها و آب را کم کم به مخلوط اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه با دور کند همزن مخلوط نمایید تا خمیری یکنواخت و روان بدست آید.

    –       خمیر را در قالب بریزید. قالب را به مدت حدود 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

    نکات عملی:

    –     فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید .

    –     پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.

    –     پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید

    *
    *
    *

    پودر کیک براونی مرطوب

     

    براوني، نوعي کيک شکلاتي است که بافتي متراکم تر و سنگين تر از کيک داشته، کمي خيس به نظر مي رسد و معمولا بصورت تخت وبرشي، پخته و سرو مي گردد. با توجه به دستورات مختلفي که وجود دارد، بافت آن مي تواند سنگين تر( مانند فاج) و يا سبک تر( مانند کيک) گردد و گاهي نيز از مغزهاي خام مختلف( مانند مغزگردو يا فندق) در آن استفاده مي شود.

    مواد لازم:

    آب = 200 گرم (1 پیمانه)
    کره = 100 گرم
    تخم مرغ متوسط = 2 عدد

     

    روش تهیه:

    –       فر گازی را در دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.

    –       سطح داخلی قالب را با روغن چرب کرده و کمی آرد در قالب بپاشید.

    –       پودر براونی مرطوب را در ظرفی گود بریزید. کره ذوب شده را به آن اضافه نمایید. با قاشق هم بزنید تا پودر و کره با هم مخلوط شوند.

    –       تخم مرغها و آب را کم کم به مخلوط اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه با دور کند همزن مخلوط نمایید تا خمیری یکنواخت و روان بدست آید.

    –       خمیر را در قالب بریزید. قالب را به مدت حدود 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

    نکات عملی:

    –     فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید .

    –     پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.

    –     پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید

    banner